Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2010 10:01 - Наръчник за съвременни вампири
Автор: nightshaker Категория: Забавление   
Прочетен: 2237 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg




Наръчник за съвременни вампири

Пред френското списание за паранормални явления „Нувел де Мис-тер“ чернокосата вампирка Вокс заявява следното:

- Веднъж, по време на причастие преживях истински екстаз. Пиейки кръвта на Бога, усетих, че наистина се сливам с него в едно цяло. Същото чувство изпитах, когато за пръв път вкусих кръвта на моя любовник. По някакъв начин това се свърза в мисълта ми като върховно единение с Бог, с Исус Христос. Ако пиеш нечия кръв, се съединяваш с това същество завинаги.

Вокс е каскадьорка. Крие истинското си име, за да щади чувствата на родителите си, които са примерни католици. Тя гордо заявява, че принадлежи към религията на вампиризма. На зъбите си е направила специални остри коронки, за да заяви на всички околни с кого си имат работа.

След Лос Анжелис -навсякъде по света

През 1997 година вампирите с голяма пищност провели в града световен религиозен конгрес „Дракула 97″. Организатор на вампирския фестивал бил професор Гордън Мелтън – директор на Института по изучаване на американските религии. Броят на хората по света, изповядващи тази религия е не по-малко от 200 хиляди. Освен в САЩ много вампири живеят в Япония, Италия, Австрия, Англия, Франция, Индия, Унгария, Сърбия, Румъния. Те са обединени в международни организации със строги критерии за членство. По известните от тях са: „Храмът на вампирите“, „Орденът на дракона“, „Домът на Кхе-пер“, „Гората на вампирите“, „Кристални черепи“,“ Кръгът на Феникс“. Поддържат приятелски контакти въпреки разликите в култовите практики. Така например, западно европейските и американските вампири са заимствували много неща от алхимиците и сатанистите. Индийските вампири се прекланят пред богинята на разрухата Кали, която изобразяват с изплезен окървавен език и гердан от черепи. Родословието на славянските вампири започва преди новата ера от магьосниците ръководели човешки жертвоприношения.

Особености на „диетата“

Както и преди вампирите не обичат дневна светлина. Те лягат късно и стават късно. Днес любимата част от денонощието вече не е нощта, истинският им час е здрачът. Тогава способността им да завладеят жертвата си е висока като никога. Според вампирите на границата между светлината и тъмнината човешките съпротивителни сили рязко намаляват, хората стават по-отпуснати и сънливи. Съвсем не е случайно, че хипнотизаторите предпочитат да провеждат сеансите си в полумрак, тъй като човек в такава среда е енергетически по-беззащитен. Ако някой проявява свръхактивност в тези преходни моменти, най-вероятно има склонност към вампиризъм. Към полунощ истинският вампир вече би трябвало да е заситен. Основната храна за истинските вампири не е човешката кръв, а човешката енергия, емоция и сила. Типичният вампир изсмуква енергия от отворите в човешкото тяло – очите, ушите, ноздрите, устата, ануса и половите органи. По-лесно им е, когато отворите с нищо не са покрити.

Безсмъртното „аз“

Обединяващ елемент за всички вампири е чувството им за природно превъзходство над хората. Убедени са, че хората не могат да се предпазят от тях. Както овцата не може да противостои на хищник. Прекланят се само пред себе си /изключение правят японските и индийски те вампири/ , пред собственото си „аз“. Считат се за безсмъртни. За да постигнат безсмъртие, приживе трябва да изсмучат толкова енергия, че след смъртта си да бъде достатъчна за преселването в друго, избрано от него тяло. Той „изхвърля“ предишната личност от тялото. Понякога вампирът се вселява в тяло на дете и тогава, според тях, от детето се получава Вундеркинд. Както е известно, повечето такива деца впечатляват с талантите си в детска възраст, по-късно талантите изчезват. Обяснението е просто: такива същества бързо стигат до умственото ниво на вселилият се в тях вампир и развитието им завършва.

Не убивай!

Убиването на бившият собственик на тялото е единственият вид убийство разрешен от вампирските организации. Ако някой си позволи да изчерпи до край енергията от жертвата си и тя почине, той бива изключен от организацията, в която членува и прокълнат, чрез отнемане на безсмъртието му. За вампира няма по-страшно наказание от това, споделя американецът С. Стратлок, ръководителят на ложата „Храмът на вампирите“, практикуващ вампирзъм от 40 години. Организираните в сдружения вампири причиняват несравнимо по-малко неприятности на хората от неосъзнатите или криещите вампиризма си същества. Тези тайни вампири са десетки милиони. Те са виновници за безброй смъртни случаи. Тъй като не са обучени, изсмукват до дъно енергията на един единствен човек. Докато организираните вампири използват част от енергията поне на 30 души. Заповедите „Не убивай“ и „Не бъди сексуален маниак“ са етичен кодекс във вампирските храмове, кръгове, ордени.Хората свързват думата „вампир“ най-вече с граф Дракула. Всъщност истинският вампир е великият Планинец Дънкан Маклауд. Вечният му живот се обновявал с енергията на враговете му. В парижката организация на „Златните черепи“ на челно място е сложена скулптурата на Маклауд! През вековете основен враг на вампирите е християнската църква. Днес, свещениците предпочитат да твърдят, че вампирите не съществуват.



Тагове:   наръчник,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. provincialist - На някой може да свърши работа. Знае ...
03.12.2010 10:48
На някой може да свърши работа. Знае ли човек?
цитирай
2. nightshaker - На някой може да свърши работа. Знае ...
03.12.2010 10:54
provincialist написа:
На някой може да свърши работа. Знае ли човек?

Животът предлага много изненади.
цитирай
3. lagonia - ...
03.12.2010 15:36
Страхливецът не ходи в гората!Колкото до вампирите,явно и те не са лишени от егоизъм-и на тях им се иска да живеят вечно и да дишат въздуха на тази земя!!!Що кръв трябва да изпият,за да са постоянно на линия?!!?Колкото до ВУНДЕРКИНДИТЕ-тежко ни с такива:)))!!!Авторът на тази тема явно сънува"наяве"химери за съвременен вампиризъм(и защо "съвременен",не ми стана ясно!Вампиризмът е еднакъв във времето!):)))))))
цитирай
4. klaraboata - Пази, боже от вампири!
09.12.2010 16:44
Пази, боже от вампири!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nightshaker
Категория: Забавление
Прочетен: 84532
Постинги: 13
Коментари: 42
Гласове: 806
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930